La Shega

La Shega 044 000 000 QytetiTest
Mirë se vini në ambientet e restaurant pizerisë La Shega ne Bamberger Str. 1, 91330 Neuses an der Regnitz Markt Eggolsheim, ku aty ju do të mund të gjeni një ambient vërtetë të qetë dhe relaksues për pushimet apo kohën tuaj të lirë!

Shërbimin që do ta gjeni aty është i një niveli të lartë evropian, me staf të kualifikuar dhe me një meny të pasur për shijet e ndryshme të mysafirëve.

Ofrojmë specialitete të ndryshme nga kuzhina, të gjitha llojet e mishërave, sallat, pastaj pica të një cilësie të lartë të përgatitur në kuzhinën tonë

Përveç ushqimeve cilësore të cilat mund ti gjeni në restaurant picerinë La Shega, aty gjithashtu ju mund të gjeni edhe ëmbëlsira të llojeve të ndryshme, si dhe të gjitha llojet e pijeve freskuese dhe alkoolike

Ju ftojmë që të na vizitoni dhe do të bindeni edhe vetë në ambientin tonëAdresa :Bamberger Str. 1, 91330 Neuses an der Regnitz Markt Eggolsheim
Tel: 095 45/1057
Who's Perfect
Tel: 089 / 589 89 102
La Shega Mirë se vini në ambientet e restaurant pizerisë La Shega ne Bamberger Str. 1,
Tel: 044 000 000
MEGI BAU MEGI BAU ofron punime toke dhe dheu ku përfshihen gërmimet, sistemet dhe
Tel: 044 000 000
APR - Asistencë e Përgjithshme Rrugore Çdo vozitës gjatë udhëtimit, një ditë do të ballafaqohet me probleme të ndryshme të veturës dhe zakonisht në vende ku e pret më së paku. Prandaj, ju keni nevojë për
Tel: 049888194
Kolegji JURIDICA Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të studentëve të rinj në studimet bachelor në këto programe të studimit: Programi Juridik,
Tel: 044 850 054
"ELEGANCE" Hair Salon Berber për meshkuj dhe për femra, prerje dhe modelim i flokëve sipas trendeve më të fundit.
Tel: 049 291 440
Furra & Market VLORA Ne prodhojmë dhe shesim produktet e bukës .Cilësia e produkteve është e garantuar të jetë e pastër dhe natyrore e përpunar me dorë.DitetNga oraDeri ne orenE hëne07:0023:
Tel: 049 196 909
Patroni KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë. Po ashtu
Tel: +381 (0) 38 566 663
19.04.2016 | 15:36
E vlefshme deri më
Tel: 044 000 000
Ofertat articleName 1
Mobile 1: 049 80 91 80