MEGI BAU

MEGI BAU 044 000 000 QytetiTest
MEGI BAU ofron punime toke dhe dheu ku përfshihen gërmimet, sistemet dhe ndryshimet ne volum të tokës, të realizuara me çfarëdo lloj mjeti pavarësisht nga natyra e terrenit që do të gërmohet ose sistemet vegjetale argjilore,ranore, zhavorrishte ose shkëmbore.
Dhe mbi të gjitha ndërtime, mirëmbajtje ose ristrukturim me ndërhyrje në rrjetin rrugor, përfshin në mënyrë të thjeshtuar rrugët pavarësisht nga shkalla e tyre e rëndësisë, autostradat përfshire ndërhyrjet në pikat e veçanta etj

Favoritenstraße 88-90/44, 1100 Wien

Telefon: +43 1 943 64 20

Fax: +43 1 208 71 81

E-Mail: office@megi-projektmanagement.at

Who's Perfect
Tel: 089 / 589 89 102
La Shega Mirë se vini në ambientet e restaurant pizerisë La Shega ne Bamberger Str. 1,
Tel: 044 000 000
MEGI BAU MEGI BAU ofron punime toke dhe dheu ku përfshihen gërmimet, sistemet dhe
Tel: 044 000 000
APR - Asistencë e Përgjithshme Rrugore Çdo vozitës gjatë udhëtimit, një ditë do të ballafaqohet me probleme të ndryshme të veturës dhe zakonisht në vende ku e pret më së paku. Prandaj, ju keni nevojë për
Tel: 049888194
Kolegji JURIDICA Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të studentëve të rinj në studimet bachelor në këto programe të studimit: Programi Juridik,
Tel: 044 850 054
"ELEGANCE" Hair Salon Berber për meshkuj dhe për femra, prerje dhe modelim i flokëve sipas trendeve më të fundit.
Tel: 049 291 440
Furra & Market VLORA Ne prodhojmë dhe shesim produktet e bukës .Cilësia e produkteve është e garantuar të jetë e pastër dhe natyrore e përpunar me dorë.DitetNga oraDeri ne orenE hëne07:0023:
Tel: 049 196 909
Patroni KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë. Po ashtu
Tel: +381 (0) 38 566 663
19.04.2016 | 15:36
E vlefshme deri më
Tel: 044 000 000
Ofertat articleName 1
Mobile 1: 049 80 91 80