Artafi

Artafi 0390 324 145 Gjakovë
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes ‘Artafi’, e cila ju ofron artikuj të ndryshëm nga fusha e hidro sanitarisë, të një cilësie të lartë nga prodhuesit më të njohur nga kjo fushë.

Ndërmarrja ‘Artafi’ nga Gjakova ju ofron pllaka qeramikë të cilësisë së lartë nga prodhuesit më të famshëm siç janë kompanitë ‘Keros’, ‘Emigres’ si dhe ‘Aranda’ që garantojnë dekorim dhe qëndrueshmëri maksimale.

Ndër tjerash, tek ndërmarrja ‘Artafi’ , ju mund të gjeni edhe të gjitha pajisjet tjera përcjellëse për banjë të cilësisë së lartë, modele sipas dëshirës, dhe mundësi e gjerë zgjidhjesh varësisht prej shijes tuaj.

Ndërmarrja ‘Artafi; ju ofron disa produktes siç janë: Vaska, tush vaska, pishina, guaca (wc), lavamana, të gjitha këto të garantuara për cilësi.

Falë angazhimit të stafit punues dhe stafit administrativ, ndërmarrja ’Artafi’ ka fituar besimin si ndërmarrje e besueshme dhe që ofron produkte cilësore për konsumatorët e saj, si dhe niveli i lartë i përkushtimit dhe korrektësisë e bëjnë ndërmarrjen ‘Artafi’ me një perspektivë të gjatë

Për më shumë informacione, ju mund të ju referoheni numrave të telefonit që janë publikuar në këtë faqe, apo edhe të na vizitoni në Gjakovë në adresën e mëposhtme, ku ne ju mirëpresim!


Ditet

Nga ora

Deri ne oren

E hëne

08:00

17:00

E marte

08:00

17:00

E mërkure

08:00

17:00

E enjte

08:00

17:00

E premte

08:00

17:00

E shtunë

08:00

17:00


APR - Asistencë e Përgjithshme Rrugore Çdo vozitës gjatë udhëtimit, një ditë do të ballafaqohet me probleme të
Tel: 049888194
Kolegji JURIDICA Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të
Tel: 044 850 054
"ELEGANCE" Hair Salon Berber për meshkuj dhe për femra, prerje dhe modelim i flokëve sipas trendeve
Tel: 049 291 440
Furra & Market VLORA Ne prodhojmë dhe shesim produktet e bukës .Cilësia e produkteve është e
Tel: 049 196 909
Patroni KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat
Tel: +381 (0) 38 566 663
Shotani RENT A CAR "SHOTANI"Duke ju shërbyer nga viti 2001..Rent a Car ”SHOTANI” është
Tel: 044 286 286
Artafi Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes ‘Artafi’, e cila ju ofron
Tel: 0390 324 145
APR - Asistencë e Përgjithshme Rrugore Çdo vozitës gjatë udhëtimit, një ditë do të ballafaqohet me probleme të ndryshme të veturës dhe zakonisht në vende ku e pret më së paku. Prandaj, ju keni nevojë për
Tel: 049888194
Kolegji JURIDICA Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të studentëve të rinj në studimet bachelor në këto programe të studimit: Programi Juridik,
Tel: 044 850 054
"ELEGANCE" Hair Salon Berber për meshkuj dhe për femra, prerje dhe modelim i flokëve sipas trendeve më të fundit.
Tel: 049 291 440
Furra & Market VLORA Ne prodhojmë dhe shesim produktet e bukës .Cilësia e produkteve është e garantuar të jetë e pastër dhe natyrore e përpunar me dorë.DitetNga oraDeri ne orenE hëne07:0023:
Tel: 049 196 909
Patroni KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë. Po ashtu
Tel: +381 (0) 38 566 663
19.04.2016 | 15:36
E vlefshme deri më
Tel: 044 000 000
Ofertat articleName 1
Mobile 1: 049 80 91 80