Shotani

Shotani 044 286 286 Prishtinë

RENT A CAR "SHOTANI"

Duke ju shërbyer nga viti 2001..

Rent a Car ”SHOTANI” është themeluar në vitin 2001, me seli në qytetin e Prishtinës.

Fillimisht ka funksionuar me një numer të vogël të veturave, duke u ofruar shërbime klientëve. Mirëpo, falë profesionalizmit dhe përkushtimit për një periudhë shumë të shkurtër, u zhvillua në një kompani më të madhe në treg.

Duke pasuruar flotën me shumë e shumë vetura të tjera, nga modelet më të fundit dhe duke i parë kërkesat e klientëve dhe nevojën për të pasur një flotë sa më të pasur, në fillim të vitit 2005 Rent a car SHOTANI ngriti numrin e automjeteve në 70. Në këtë mënyrë bën të mundur që kërkesat e klientëve të plotësohen dhe ata të ndjehen të kënaqur.

Sot kompania jonë ofron shërbimet edhe në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, ku aty për hir të klientëve tanë kemi hapur zyrën tonë për të qenë në hap me trendet, dhe për t’ju mundësuar klientëve qasje më të shpejtë mbi shërbimet tona.

Gjithashtu kemi bërë të mundur sistemin e rezervimit përmes email adresës ,telefonit dhe rrjeteve sociale. Llojllojshmëria e modeleve të veturave mundëson plotësimin e kërkesave të të gjitha shtresave. Punojmë 24/7 dhe ofrojnë shërbime të shpejta.

 
 
APR - Asistencë e Përgjithshme Rrugore Çdo vozitës gjatë udhëtimit, një ditë do të ballafaqohet me probleme të
Tel: 049888194
Kolegji JURIDICA Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të
Tel: 044 850 054
"ELEGANCE" Hair Salon Berber për meshkuj dhe për femra, prerje dhe modelim i flokëve sipas trendeve
Tel: 049 291 440
Furra & Market VLORA Ne prodhojmë dhe shesim produktet e bukës .Cilësia e produkteve është e
Tel: 049 196 909
Patroni KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat
Tel: +381 (0) 38 566 663
Shotani RENT A CAR "SHOTANI"Duke ju shërbyer nga viti 2001..Rent a Car ”SHOTANI” është
Tel: 044 286 286
Artafi Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes ‘Artafi’, e cila ju ofron
Tel: 0390 324 145
APR - Asistencë e Përgjithshme Rrugore Çdo vozitës gjatë udhëtimit, një ditë do të ballafaqohet me probleme të ndryshme të veturës dhe zakonisht në vende ku e pret më së paku. Prandaj, ju keni nevojë për
Tel: 049888194
Kolegji JURIDICA Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të studentëve të rinj në studimet bachelor në këto programe të studimit: Programi Juridik,
Tel: 044 850 054
"ELEGANCE" Hair Salon Berber për meshkuj dhe për femra, prerje dhe modelim i flokëve sipas trendeve më të fundit.
Tel: 049 291 440
Furra & Market VLORA Ne prodhojmë dhe shesim produktet e bukës .Cilësia e produkteve është e garantuar të jetë e pastër dhe natyrore e përpunar me dorë.DitetNga oraDeri ne orenE hëne07:0023:
Tel: 049 196 909
Patroni KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë. Po ashtu
Tel: +381 (0) 38 566 663
19.04.2016 | 15:36
E vlefshme deri më
Tel: 044 000 000
Ofertat articleName 1
Mobile 1: 049 80 91 80