Simzir Simzir - Planifikim modern i jetës suaj....www.simzir.eu Objekti afarist-banesorë i kompanisë Simzir gjendet në lagjen Mati 1, Prishtinë.Ndërtimi total i ka 83 banesa te ndara në dy hyrje, me dy
Tel: 044 000 000
Shtëpi dhe prona articleName 3 Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type
Tel: 044 000 000
Shtëpi dhe prona articleName 2 It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal
Tel: 044 000 000
Shtëpi dhe prona articleName 1 Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type
Tel: 044 000 000
APR - Asistencë e Përgjithshme Rrugore Çdo vozitës gjatë udhëtimit, një ditë do të ballafaqohet me probleme të ndryshme të veturës dhe zakonisht në vende ku e pret më së paku. Prandaj, ju keni nevojë për
Tel: 049888194
Kolegji JURIDICA Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të studentëve të rinj në studimet bachelor në këto programe të studimit: Programi Juridik,
Tel: 044 850 054
"ELEGANCE" Hair Salon Berber për meshkuj dhe për femra, prerje dhe modelim i flokëve sipas trendeve më të fundit.
Tel: 049 291 440
Furra & Market VLORA Ne prodhojmë dhe shesim produktet e bukës .Cilësia e produkteve është e garantuar të jetë e pastër dhe natyrore e përpunar me dorë.DitetNga oraDeri ne orenE hëne07:0023:
Tel: 049 196 909
Patroni KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë. Po ashtu
Tel: +381 (0) 38 566 663
19.04.2016 | 15:36
E vlefshme deri më
Tel: 044 000 000
Ofertat articleName 1
Mobile 1: 049 80 91 80